Welkom op de website van TomDog!

 

Als Tomdog bied ik verschillende diensten aan om het leven van uw hond (en van u) te veraangenamen.

Naast het geven van gedragsadvies, is er de uitlaatservice, een dagelijks terugkerend feestje voor uw hond waarin ik ze in kleine groepjes meeneem naar allerlei leuke wandelgebieden. Tevens geef ik (privé)trainingen en bied ik praktijkbegeleiding aan.


Ik ben groot aanhanger van het 'beloningsgericht trainen'. Niet alleen is het perfect mogelijk om beloningsgericht een hond te trainen (ook met bestaand probleemgedrag), maar deze methode is ook nog eens heel leuk om toe te passen. Met je hond bezig zijn moet leuk zijn, zowel voor uw hond als voor u, en wat is er nou leuker dan je hond veel te kunnen belonen voor goed gedrag?!

De band die je hiermee opbouwt met je hond is daarbij veel sterker als bij het correctiegericht trainen, een win-win situatie dus! 

 


Klik bovenaan de pagina op het tabblad van uw keuze voor meer informatie over de betreffende dienst. Mocht u vragen of opmerkingen hebben kunt u mij natuurlijk altijd bellen of e-mailen, de contactgegevens vindt u onder het tabblad 'Contact'.

UA-41778165-1