Welkom op de website van TomDog!

 

Als Tomdog bied ik verschillende diensten aan om het leven van uw hond (en van u) te veraangenamen.

Naast het geven van gedragsadvies, is er de uitlaatservice, een dagelijks terugkerend feestje voor uw hond waarin ik ze in kleine groepjes meeneem naar allerlei leuke wandelgebieden. Tevens geef ik (privé)trainingen en bied ik praktijkbegeleiding aan.


Ik ben groot aanhanger van het 'beloningsgericht trainen'. Niet alleen is het perfect mogelijk om beloningsgericht een hond te trainen (ook met bestaand probleemgedrag), maar deze methode is ook nog eens heel leuk om toe te passen. Met je hond bezig zijn moet leuk zijn, zowel voor uw hond als voor u, en wat is er nou leuker dan je hond veel te kunnen belonen voor goed gedrag?!

De band die je hiermee opbouwt met je hond is daarbij veel sterker als bij hetcorrectiegericht trainen, een win-win situatie dus! 

 

Echter, voorkomen is nog altijd beter dan genezen en aangezien veel gedragsproblemen ontstaan in de inprentings- en socialisatieperiode van uw hond of bij de verkeerde keuze van het ras, geef ik ook aanschaf-advies en opvoedbegeleiding. Een goed begin is het halve werk, zeker als het om de keuze en het opvoeden van uw hond gaat.Klik bovenaan de pagina op het tabblad van uw keuze voor meer informatie over de betreffende dienst. Mocht u vragen of opmerkingen hebben kunt u mij natuurlijk altijd bellen of e-mailen, de contactgegevens vindt u onder het tabblad 'Contact'.

UA-41778165-1